Vietimme Lyndseyn kanssa viikonlopun eteläisessä satamakaupungissa Busanissa. Matka taittui kahdessa ja puolessa tunnissa KTX luotijunalla, joka kulkee 300km/h. Busan on Korean toiseksi suurin kaupunki. Ilma oli sateinen ja tuulinen, joten päätimme viettää päivän hotellihuoneessamme paikallista riisiviinaa sojua juoden. Hotellista oli kuitenkin upea merimaisema, joten viihdykettä riitti maiseman ihailemisessa.

909809.jpg
                                   Merimaisema sadesäällä

909810.jpg
Hotellin käytävällä oleva kolikko automaatti, josta sai
erilaisia eroottisia tarvikkeita

Illalla päätimme kokeilla korealaista perinteistä kylpylää. Käynti maksoi 5 euroa ja sisälsi mahdollisuuden kylpeä eri asteisissa altaissa sekä saunoa useissa eri puu- sekä kivisaunoissa. Saunat vetivät kyllä vertoja kotimaisille. Kylpemisen jälkeen puimme päälle kassalta saamamme oloasut ja siirryimme Jjingji bangiin. Jjingji bang on korealainen konsepti rentoutumiselle. Paikassa olisi saanut viipyä vaikka koko yön. Siellä oli eri huoneita nukkumista, dvd:n katselua, syömistä ja juomista sekä vain oleskelua varten. Me katsoimme yhden elokuvan, jonka jälkeen lähdimme saunomisesta uupuneina hotellille nukkumaan.

909814.jpg
                                           Rantakatu illalla

909815.jpg
                                      Sama paikka päivällä

Sunnuntain käytimme tutustumalla upeaan vuoristotemppeliin. Korealaiset ovat vuoristo kansaa ja niinpä suurin osa temppeleistä sijaitsevat korkeilla paikoilla. Temppelistä näkyi usvan peittämät vuoret. Paikassa pystyi todella aistimaan hengellisyyden. Illalla matkasimme takaisin Seouliin, sillä Lyndseyllä oli taas täysi työviikko edessä.

909818.jpg
                                         Temppelin portinvartija

909829.jpg
                  Metsää temppelin lähistöllä

909837.jpg
                 Kivikasoja (muistuttavat niitä, joita on Lapissakin)

909840.jpg
                                  Suomuvuoret